Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Карасинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04333520) був реорганізований і увійшов до складу Сошичненської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Карасин
Камінь-Каширський район, Волинська область

Урочище Майдан: як прибирали та покладали квіти до пам'ятника

Хоч у Карасин президент Польської Республіки Анджей Дуда не завітав та там завжди пам'ятають трагічні події 43-го.

 

Жителі сіл Карасин та Карпилівка віддали шану жертвам Волинської трагедії. До річниці жахливих подій організували прибирання урочища Майдан та покладання квітів.

На чолі із Карасинським сільським головою Мариною Мартинюк, працівники будинків культури та активісти зачищали територію біля пам'ятника, навколо його фарбували огорожу та реставрували іменну дошку загиблих.

Опісля ветеран АТО Іван Мартинюк, майстер лісу кооперативу "Агроліс" Руслан Панасюк та активіст Петро Сухацький поклали квіти до пам'ятки трагедії та всі разом вшанували жертв хвилиною мовчання.

Опісля, очільниця сільради зауважила, що іменні плити слід замінити на нові, адже з тих уже стираються літери та слова. Вона запевнила, що вирішення даної проблему організує. 

   

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua